Tractorbumper

Tractorbumper

Categorie : Geen categorie

Sinds dit jaar is ons pakket uitgebreid met o.a. een Tractorbumper. Hierin kan desgewenst de hydraulische compressor worden geïntegreerd. Hiermee wordt de veiligheid gecombineerd in een praktische oplossing, waarbij de compressor deugdelijk is opgeborgen in de fronthefinrichting. Hierbij ontstaat ook de de mogelijkheid om de compressor te gebruiken bij meerdere voertuig (bijv. mesttank, stalmeststrooier, opraapwagen, kieper, enz.) of alleen de tractor bij andere werkzaamheden. Ook is het mogelijk om de “bumper” uit te breiden met extra gewichten aan de voorzijde of de ruimte die is gereserveerd voor de compressor. Zo kunt u de bumper ook gebruiken wanneer u de compressor niet nodig heeft, maar extra gewicht en zichtbaarheid/veiligheid wel gewenst zijn. Deze bumper is goedgekeurd door CUMELA. Hierdoor kunnen leden een subsidie van € 500 ontvangen bij aanschaf van deze tractorbumper. (Voor meer info zie CUMELA-website)

Standaard uitvoering :

 • Middenframe met zijplaten geschroefd totaal gewicht 240 kg, breedte 239 cm
 • Ral 7011 (ijzergrijs) gepoedercoat
 • Trekhaak
 • LED breedteverlichting
 • reflecterende markeringsstickers (28 x 56 cm)
 • Hoekpalen
 • Verstelbare aankoppelpunten voor hefamen ( 3 standen)

Opties :

 • Hydraulische compressor
 • LED dagrijverlichting
 • LED schijnwerpers/werklampen
 • Afwijkende afmetingen van zijplaten
 • Gewichten aan voorzijde en/of tussen de hefarmen
 • Kleur op wens gepoedercoat (Ral-kleur) of gespoten
 • Overige wensen zijn bespreekbaar

2 Comments

Zeller

5 mei 2017 om 7:20 am

Zusendung Preisliste Treckerbumper

Ad Roosendaal

10 juli 2017 om 7:39 pm

Wij hebben een Tebbe meststrooier gekocht de as is al voorgeboord voor drukwisselsysteem er komt JD 6175R voor met achterbanden michelin 650/85R38 deze banden komen ook op meststrooier te liggen wij zouden graag in het land op ongeveer 1 bar strooien en op de weg met ongeveer 2,5 bar rijden.
Het zou ook met externe compressor kunnen bijvoorbeeld in bumper.
Kunt u een offerte maken voor deze spullen eventueel met en zonder bumper.

Met vriendelijke groeten Ad Roosendaal
email ad.roosendaal@hetnet.nl
telefoon 0655322069

Uitloggen op dit account

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PBS

De Baan 8
5095 EB, Hooge Mierde Nederland

+31 (0)497-229 010
info@bandendruksysteem.nl