Over ons

Met een bandendrukwisselsysteem haalt u meer rendement uit uw machines. Er zijn diverse redenen om te kiezen voor een drukwisselsysteem. Denk hierbij aan verhogen van tractie, besparen van brandstof, behoud van bodemstructuur, verminderen van bandenslijtage………enz. Deze kostbare factoren zijn van belang voor een goede bedrijfsvoering van uw agrarische onderneming.

Bij Paridaans Bandendruksystemen bent u aan het juiste adres voor een passende oplossing van een bandendrukwisselsysteem voor elke toepassing. Onze werkzaamheden kunnen variëren van reparatie of revisie van uw bestaande systeem. Leveren en/of monteren van drukwisselsystemen op nieuwe of gebruikte machines en tractoren.

Ook voor het doorboren van starre en gestuurde assen van niet aangedreven voertuigen bent u bij ons op het juiste adres. Dit kan in onze eigen werkplaats maar ook op locatie (zie Assen boren).

Verder kunt bij ons terecht voor andere meet/regeltechnische vraagstukken.


2 Comments

Gerko van der Linde

16 juni 2015 om 2:12 pm

Goedemiddag .
Wij zijn op zoek naar een drukwisselsysteem voor onze agrifac zelfrijdende spuit .
Is het systeem van jullie zelf op te bouwen ? Wat is ongeveer een richtprijs voor dit systeem er is al een compressor op de machine aanwezig .
Mvg Gerko van der Linde

Ferry Schenk

5 april 2017 om 1:16 pm

Goedenmiddag,

Voor een relatie van ons wil ik een bandendruksysteem om de banden bij off-road gebruik af te laten en bij onroad weer op te pompen. Liefst bedienbaar vanuit de cabine. Het gaat om een Iveco Eurocargo 4×4 welke veel zal rijden door het terrein in Afrika, Australie, Japan etc.

Graag verneem ik van u de mogelijkheden,levertijden en prijsstelling van leverbare systemen

Met vriendelijke groet,

Ferry Schenk
Iveco NLS

Uitloggen op dit account

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PBS

De Baan 8
5095 EB, Hooge Mierde Nederland

+31 (0)497-229 010
info@bandendruksysteem.nl